Hurraa!

...

Kyllä, he vaikuttavat olevan kovasti myöhässä.

Kelpaisiko kuppi kahvia odotellessa?

...

Okei, meillä ei teknisesti vielä ole yhtäkään sankaria, mutta...

Näyttääkö kirjoitukseni todella niin typerältä, että näet keskeyttämisen tarpeelliseksi?

Jos yrittäisin normaalimpaa tyyliä? Toimisiko se, vai keksisitkö vain lisää syitä nipottaa?

Okei, kokeillaan sitten sitä.

---

Tervetuloa kovin kurjannäköiseen tarinablogiin. Ikävä kyllä sankarimme jäivät epähuomiossa pois linja-auton kyydistä, jotein heitä luulisi joutuvan odottelemaan vielä hetken. Sillä välin voisin kuitenkin pitää pienen esittelykierroksen niille, jotka odottaa jaksavat.

Sankariluola on rakennettu majapaikaksi sankareille, kuten nimi kertoo. Paitsi että majoitamme muutamia perinteisemmän seikkailumallin sankareita (ritarit, aarteenetsijät, merirosvot jne.), tarjoamme kodin etenkin supersankareille, joita suurin osa täältä löytyvistä tarinoista käsittelee.

Koska kaikki täällä tekee tarinoiden järjestyksessä lukemisesta kamalan hauskaa (tai hauskan kamalaa, hirveä sotku), sivusta löytyy heti touhun villiinnyttyä linkkilista. Sen päivittäminen on hajanaista, ja se pitää avata että saadaan toimimaan.

Lopuksi vielä kasa varoituksia: Kirjoittajan nuori ikä ja kokemattomuus (jotka ovat molemmat tekosyitä, koska olen jo 14 ja olen kirjoittanut yhdeksänvuotiaasta lähtien) aikaansaavat sen, että tarinat ovat karsean laaduttomia. Kierrän tahallisesti epäoogisuuksia ja keksin juonenkäänteeni tyhjästä, jokaikinen vastaan tuleva vähääkään tärkeämpi hahmo on luultavasti jonkin sortin Marvel-kopio tai Mary Sue, ja kirjoitustaitoni ovat heikommat kuin apinalla muutenkin. Lukekaa niitä silti ja haukkukaa lyttyyn, tykkäisin kovasti saada (jälleen kerran) anonyymivihaa niskaani :)